Пријави се
 
 
 
  Сè е во добриот кастинг

“Кастингот е 65 проценти од режијата.” ―John Frankenheimer

  ние нудиме професионален кастинг

Располагаме со кастинг база од 10000 таленти

За нас

Lica ви посакува добредојде

Кои сме ние

LICA е кастинг агенција, специјализирана за пронаоѓање и кастинг на лица за потребите на PR и маркетинг агенциите, продукциските компании и брендовите

Високата професионалност, флексибилноста и потполната посветеност се квалитети кои нè дефинираат и влеваат доверба кај нашите клиенти.

Нашата база содржи повеќе од 10000 лица, класифицирани според пол, возраст, талент и други карактеристики. Со желба да ја унапредиме нашата работа и да ги искористиме потенцијалите кои ги имаме, како и да ја надоградиме единствената база на податоци со актери, модели, промотори, хостеси, статисти, или едноставно ЛИЦА, одлучивме да стартуваме со е–casting со цел да ви понудиме повеќе можности за ангажирање, а на нашите клиенти поголема и поширока понуда на лица за ТВ реклами, филмови и други ангажмани.

Доколку сте заинтересирани да бидете дел од LICA, која ви овозможува учество во реклама, филм или каков било сценски настап, посетете го делот Е-КАСТИНГ и регистрирајте се.

Доколку сте клиент и барате лица за вашата реклама, игран филм, ТВ проект, кампања, настан, спот, принт, ревија или сценски настап, истите можете да ги видите на следниот , а нам ќе ни биде задоволство да соработуваме со Вас.

Основач на LICA е Маја Сашек. Зад себе има десетгодишно искуство како модел на домашно и интернационално ниво. Својата кариера ја изгради почнувајќи од Милано, Париз, Хамбург, па сè до Токио. Нејзината работа е врзана со светски брендови како L'Oréal Garnier, Nestlé Fitness, Jägermeister, Pupa, Cavalli, Max Mara, La Perla, Dirk Bikkembergs и многу други.

Портфолио

Одбрани проекти

Погледнете некои од проектите и клиентите со кои сме соработувале и талентите со кои сме работеле...

Клиент :Пивара Скопје
Маркетинг агенција :MCCANN Скопје
Продукција : Vertigo Visual

Скопско за нас

Клиент :Витаминка
Маркетинг агенција :Division
Продукција : Division

40години Стоби Флипс

Клиент :Telekom football 2018
Маркетинг агенција :Saatchi and Saatchi
Продукција : Vertigo Visual

Telekom football 2018

Целосен кастинг

VIP Mk

Клиент :Telekom
Маркетинг агенција :Publicis
Продукција : Vertigo Visual

Telekom

Клиент :Пивара Скопје
Маркетинг агенција :MCCANN Скопје
Продукција : Vertigo Visual

Пивара Скопје

Клиент :Raiffaisen Bank Albania
Маркетинг агенција :DDB Albania
Продукција : Vertigo Visual

Raiffaisen Bank Albania

Клиент :Пивара Скопје
Маркетинг агенција : McCann Skopje
Продукција : Vertigo Visual

Едно е Скопско

Клиент :Zito Luks
Маркетинг агенција :EPP Communications
Продукција : List production

Zito Luks 2018

Клиент :Алкалоид
Маркетинг агенција :Оvation Advertising
Продукција : Vertigo Visual

40години Бекутан

Целосен кастинг

Cashback World Зошто да не

Клиент :Telekom
Маркетинг агенција :Saatchi and Saatchi
Продукција : Vertigo Visual

Телеком Новогодишна кампања 2016

Клиент :Zito Luks
Маркетинг агенција :Division
Продукција : Division

Zito Luks

Клиент :EVN
Маркетинг агенција :Idea Plus Communications
Продукција :

Енергетска математика

Целосен кастинг

MaxTV world cup

Целосен кастинг

Cevahir

Клиент :Stopanska Banka
Маркетинг агенција :Publicis
Продукција : Vertigo Visual

Stopanska Banka - Image 2018

Stefanka
Atanas
Анѓа
Evdokija
Глигор
Иван
Климент
Елеонора
Despot
Костадинка
Angja
Владимир
Златко
Ристе
Петранка
Матеј
Тамара
Bojana
Tijana
Миладин
Мојсеј
Меглена
Romil
Gorjana
Rafail
Лина
Александра
Зорица
Konstantin
Филип
Елена
Валентина
Vangja
Miladin
Donco
Светлана
Ivana
Petar
Самуил
Ratka
Ljupka
Zvezda
Jovan
Igor
Стефанка
Христо
Виолета
Tavita
Лазар
Ѓоко
Јован
Cara
Donka
Вероника
Кирил
Pance
Zdravka
Gjoko
Петко
Босилка
Joakim
Ракита
Veselin
Ѕвонко
Kalina
Стефан
Билјана
Fidan
Григор
Soncica
Petko
Ефка
Mihail
Zlatko
Тодор
Душанка
Dragana
Nikita
Grigorij
Марина
Тома
Кузман
Христијан
Marta
Josif
Софија
Ирина
Милка
Simon
Емануел
Sazdo
Venko
Кочо
Лидија
Павле
Теодор
Rakita
Serafim
Дарко
Stojan
Mirka
Vojkan
Јанко
Василка
Весна
Велика
Ангела
Пимен
Мирјана
Илинка
Atanasija
Elisaveta
Јагода
Саздо
Timotej
Драган
Marjan
Mirna
Jasminka
Vasil
Ристо
Lina
Pavle
Gligorij
Ѓоше
Dojcin
Jordan
Роман
Milica
Bogatin
Нестор
Klimentina
Благородна
Metodij
Denica
Filip
Zafir
Љубен
Исак
Александар
Gorjan
Душко
Виктор
Zlata
Lena
Јаков
Zlatan
Сандра
Natascha
Марин
Jane
Јована
Luka
Grozdan
Andrej
Bisera
Гордана
Калина
Adam
Олга
Јасминка
Јордан
Жарко
Goran
Младен
Kostadin
Василиј
Simona
Марија
Јана
Gorazd
Милена
Emilija
Marina
Здравко
Veronika
Костадин
Емил
Евгенија
Olivera
Boris
Константин
Bojan
Бисера
Lazar
David
Sara
Violeta
Дамјана
Zvezdan
Jovana
Petra
Теодора
Aron
Наташа
Risto
Ana
Boschko
Лав
Jakov
Ѕвездан
Adam
Stefanka
Atanas
Анѓа
Evdokija
Глигор
Иван
Климент
Елеонора
Despot
Костадинка
Angja
Владимир
Златко
Ристе
Петранка
Матеј
Тамара
Bojana
Tijana
Миладин
Мојсеј
Меглена
Romil
Gorjana
Rafail
Лина
Александра
Зорица
Konstantin
Филип
Елена
Валентина
Vangja
Miladin
Donco
Светлана
Ivana
Petar
Самуил
Ratka
Ljupka
Zvezda
Jovan
Igor
Стефанка
Христо
Виолета
Tavita
Лазар
Ѓоко
Јован
Cara
Donka
Вероника
Кирил
Pance
Zdravka
Gjoko
Петко
Босилка
Joakim
Ракита
Veselin
Ѕвонко
Kalina
Стефан
Билјана
Fidan
Григор
Soncica
Petko
Ефка
Mihail
Zlatko
Тодор
Душанка
Dragana
Nikita
Grigorij
Марина
Тома
Кузман
Христијан
Marta
Josif
Софија
Ирина
Милка
Simon
Емануел
Sazdo
Venko
Кочо
Лидија
Павле
Теодор
Rakita
Serafim
Дарко
Stojan
Mirka
Vojkan
Јанко
Василка
Весна
Велика
Ангела
Пимен
Мирјана
Илинка
Atanasija
Elisaveta
Јагода
Саздо
Timotej
Драган
Marjan
Mirna
Jasminka
Vasil
Ристо
Lina
Pavle
Gligorij
Ѓоше
Dojcin
Jordan
Роман
Milica
Bogatin
Нестор
Klimentina
Благородна
Metodij
Denica
Filip
Zafir
Љубен
Исак
Александар
Gorjan
Душко
Виктор
Zlata
Lena
Јаков
Zlatan
Сандра
Natascha
Марин
Jane
Јована
Luka
Grozdan
Andrej
Bisera
Гордана
Калина
Adam
Олга
Јасминка
Јордан
Жарко
Goran
Младен
Kostadin
Василиј
Simona
Марија
Јана
Gorazd
Милена
Emilija
Marina
Здравко
Veronika
Костадин
Емил
Евгенија
Olivera
Boris
Константин
Bojan
Бисера
Lazar
David
Sara
Violeta
Дамјана
Zvezdan
Jovana
Petra
Теодора
Aron
Наташа
Risto
Ana
Boschko
Лав
Jakov
Ѕвездан
Adam

Е-Кастинг

Е-Casting е електронски интерактивен систем за пријавување на лица преку Интернет. Потребни ни се секакви профили на луѓе. Без разлика дали сте актер, танчер, модел, студент, тинејџер, мајка, татко, тетка, баба, дедо, дете (ако се согласат родителите) или едноставно сакате да бидете статист – ние сме тука да соработуваме со Вас. Покрај тоа што ќе имате незаборавно искуство, ќе добиете и соодветен финансиски надоместок.

одберете го датумот од календарот или внесете го рачно во формат ден/месец/година пр.: 13/11/1986

Фотографиите да бидат природни без многу шминка, фотошоп и без наочари за сонце.

Контакт

Пополнете ја формата за контакт со ваши информации!
Следете нè на

Локација: Прашка 26 а

Скопје, Македонија

телефон: 389­ 78 238 270

contact@lica.mk
Влез